Satakunnan maakuntauudistuksen kiinteistövalmistelija on aloittanut tehtävässään

with Ei kommentteja

Satakunnan maakuntauudistuksen projektitoimisto on saanut 4.12. alkaen joukkoonsa uutta osaamista, kun Miia Hietapakka aloitti kiinteistövalmistelijan tehtävässä.

Hietapakka on koulutukseltaan rakennusinsinööri. Hän on suorittanut myös rakennusterveysasiantuntijatutkinnon (RTA). Hietapakka työskenteli aiemmin Porin kaupungin teknisen toimialan tilayksikössä perusturvakeskuksen kiinteistöpäällikön työtehtävissä.

Satakunnan maakuntauudistuksen kiinteistövalmistelijana Hietapakka vastaa maakunnan kiinteistöselvityksestä ja kiinteistövalmistelusta erityisesti tulevien vuokrasopimuksien määrityksestä yhteistyössä Maakuntien Tilakeskus Oy:n kanssa. Hän osallistuu myös maakunnan talouden simulointiprojektiin oman vastuualueensa osalta ja määrittelee maakunnan roolia kiinteistöjen vuokrauksessa ja hallinnointiin liittyvissä tehtävissä. Lisäksi Hietapakka toimii perustettavan Maakunnan kiinteistöt -valmisteluryhmän vetäjänä ja koollekutsujana.

− Uusi työtehtävä tuntuu mielenkiintoiselta ja monipuoliselta, mutta myös osittain haasteelliselta. Onnistuminen työtehtävässä vaatii vuorovaikutuksellista yhteistyötä moniammatillisesti yli kunta- sekä maakuntarajojen. Verkostoituminen Satakunnan kuntien teknisten johtajien sekä muiden maakuntien kiinteistövalmistelijoiden kanssa on tärkeää työn onnistumisen kannalta, Hietapakka kertoo.

Hietapakan tavoitteena on saada kerätyt kiinteistötiedot lisättyä myös erilliseen paikkatieto-järjestelmään. Karttanäkymä auttaa paremmin hahmottamaan missä kaikkialla maakunnan sote-rakennukset sijaitsevat toisiinsa ja kuntarajoihin nähden.

Vapaa-ajallaan Hietapakka soittaa rumpuorkesterissa ja liikkuu mielellään luonnossa.

− Minulla on oma hevonen ja koira, joiden kanssa harrastaen vietän vapaa-aikaani. Soitan myös afrikkalaisia rumpuja, soittokokemusta minulla on jo 16 vuoden takaa saman orkesterin jäsenenä. Aina kun ylimääräistä vapaa-aikaa liikenee, niin pidän myös luonnossa liikkumisesta sekä talvisin laskettelemisesta.