Tutustu henkilöstön esittämiin kysymyksiin ja lue vastauksia verkkosivuiltamme!

with Ei kommentteja

Satakunnan maakunta- ja soteuudistuksen henkilöstölle tarjottiin aiemmin tänä syksynä mahdollisuutta esittää kysymyksiä maakuntauudistuksesta sähköisen kyselylomakkeen kautta. Kiitos jokaiselle kysymyksensä jättäneelle!

Maakuntauudistuksen projektitoimisto on käynyt kysymykset läpi ja koostanut vastauksia verkkosivuille. Verkkosivuilla voi tutustua esitettyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin teemoittain. Vastauksia täydennetään muutostyöskentelyn edetessä sekä kirjallisilla aineistoilla, että videomuotoisilla aineistoilla.

Satakunnan maakuntauudistuksessa ovat mukana Satakuntaliitto, Satakunnan ELY-keskus, Varsinais-Suomen ELY-keskus, Satakunnan TE-toimisto, Satakunnan pelastuslaitos, Satakunnan kunnat, Vehmaan ja Honkajoen lomituspalvelut, Aluehallintovirasto, Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä, Pohjois-Satakunnan Peruspalvelukuntayhtymä ja Satakunnan sairaanhoitopiiri. Kysely oli avoin kaikille näiden organisaatioiden työntekijöille.

Tutustu kysymyksiin ja vastauksiin verkkosivuillamme.