Sinustako maakuntauudistuksen hyvinvoinnin asiantuntija?

with Ei kommentteja

Oletko rautainen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ammattilainen? Hae Satakunnan maakuntauudistuksen projektitoimiston hyvinvoinnin asiantuntijaksi!

Etsimme maakuntauudistuksen projektitoimistoon asiantuntijaa suunnittelemaan ja koordinoimaan tulevan Satakunnan maakunnan hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä. Tehtäviin kuuluu hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tilan alueellinen selvittäminen, maakuntaorganisaation ja yhteistyökumppaneiden hyte-rakenteiden ja yhteisten käytäntöjen luominen sekä verkostoituminen eri toimijoiden kanssa.

Hyvinvoinnin asiantuntijan työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (50%). Työsopimus päättyy 31.5.2018. Työsuhteen mahdollisesta jatkosta päätetään tarpeen mukaan toukokuussa 2018. Työnantajana toimii Satakuntaliitto, joka hallinnoi maakuntauudistuksen projektitoimistoa uuden maakuntalainsäädännön voimaantuloon saakka. Työpiste sijaitsee Porin Puuvillassa.

Tehtävään voivat hakea henkilöt, jotka työskentelevät Satakunnan uuteen maakuntaorganisaatioon henkilöstöä luovuttavissa organisaatioissa ja joita liikkeenluovutusperiaate koskee.

Hakuaikaa on jatkettu maanantaihin 22.1. asti. Aiemmin toimitetut kelpoiset hakemukset huomioidaan valintaprosessissa.

Katso tarkemmat hakuilmoituksen tiedot ja hakuohjeet KuntaRekryn verkkosivuilta!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Terttu Nordman, muutosjohtaja
terttu.nordman@pori.fi
puhelin 044 701 8053

Mari Niemi, hanketoiminnan päällikkö
mari.niemi@satshp.fi

puh. 044 707 7795