Satakuntaan on perustettu uusi sote-alan tutkijafoorumi

with Ei kommentteja

Satakunnan maakuntauudistuksen valmistelutyön pohjalta on käynnistetty uusi Satakunnan sote-alan tutkijafoorumi, jonka tavoitteena on vahvistaa ja koordinoida sosiaali- ja terveysalan tutkimukseen liittyvää yhteistyötä maakunnan alueella. Tutkijafoorumiin ovat tervetulleita erityisesti kaikki sote-alan tieteellistä tutkimusta tekevät tutkijat, jatko-opiskelijat sekä sote- ja tutkimusorganisaatioissa tutkimuksen parissa työskentelevät. Tutkijayhteistyön tavoitteena on vahvistaa tutkijoiden verkostoitumista ja monitieteellistä yhteistyötä. Tarkoituksena on myös edistää uusien, yhteistyöhön perustuvien tutkimushankkeiden syntymistä. Tutkimusyhteistyön kautta voidaan myös lisätä tutkijoiden osaamista.

Sosiaali- ja terveysalan tutkijafoorumi kokoaa tutkijat ensimmäiseen yhteiseen keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuteen maanantaina 29.1.2018 klo 14-16.30. Ensimmäisen kokoontumisen käytännön järjestelyistä vastaa Satakunnan ammattikorkeakoulu.

Sosiaali- ja terveysalan tutkijafoorumi on perustettu osana maakuntauudistuksen valmisteluryhmätyöskentelyä. Sote-tutkijafoorumin perusti monitieteisen sote-alan kehittämisyksikön työryhmä, jonka tavoitteena on kehittää yhteistyöalueen tutkimuksen ja kehittämisen rakennetta sekä yhteistyötä maakunnan ja oppilaitosten välillä.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua oheisesta linkistä.

Lisätietoja antavat:
Mari Niemi, hanketoiminnan päällikkö, etunimi.sukunimi@satshp.fi
Anne Kärki, yliopettaja, etunimi.sukunimi@samk.fi