Tule keskustelemaan kanssamme työkyvystä Porin SataRekry -messuille!

with Ei kommentteja

Suurin osa meistä suomalaisista on jossain elämänsä vaiheessa syystä tai toisesta osatyökykyinen tai tarvitsee tukea työkykyynsä. Tule keskustelemaan kanssamme työkyvystä, työkyvyn tukemisen muodoista ja osatyökykyisyydestä Pori Puuvillassa tänään 24.1. järjestettäville SataRekry-messuille!

Messuilla tapaat SATAOSAA-hankkeen Marin ja Sarin, joille voit kertoa ajatuksiasi ja ideoitasi työkyvyn edistämisestä niin asiakkaan kuin työnantajankin näkökulmasta. Heiltä saat myös tietoa työkyvyn tukemisen keinoista, osatyökykyisten työllistymisestä ja osallisuudesta.

Osatyökykyisyyttä voi aiheuttaa vamma, sairaus tai yllättävä elämänmuutos. Osatyökykyisiä voivat olla myös nuoret tai aikuiset, joilla on vaikeuksia työllistyä. Osatyökykyisyys on  moninainen käsite, mutta tärkeintä on keskittyä olemassa olevaan työkykyyn.

SATAOSAA-hanke tulee sanoista Satakunnan mallit työllistymiseen ja osallisuuteen. Se kuuluu sosiaali- ja terveysministeriön Osatyökykyisille tie työelämään (OTE) -kärkihankkeeseen. Hanke on osa Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistuksen toteutusta.

Lue lisää SATAOSAA-hankkeesta!