Maakuntauudistus etsii sote-koordinaattoria

with Ei kommentteja

Etsimme Satakunnan maakuntauudistuksen projektitoimistoon sote-koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Haku on ehdollinen siten, että tehtävä täytetään, mikäli tehtävää varten saadaan valtionavustus.

Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa 2018. Työsuhde kestää enintään 31.12.2019 asti. Työsuhteen kesto riippuu valtionavustuspäätöksestä. Työnantajana toimii Satakuntaliitto, joka hallinnoi Porin Puuvillassa sijaitsevaa maakuntauudistuksen projektitoimistoa. Työn vastuullisena johtajana toimii muutosjohtaja Terttu Nordman.

Satakunnan sote-koordinaattorin tehtävänä on
– maakunnan palvelustrategian ja palvelulupauksen laatiminen yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa,
– maakunnan väestön palvelutarpeen arviointi,
– palveluverkon suunnitteluun liittyvät tehtävät,
– palvelujen toiminnalliseen uudistamiseen ja integroitujen ja asiakaslähtöisten palvelukokonaisuuksien suunnitteluun osallistuminen, sekä
– muut sote-järjestämislain toimeenpanoon liittyvät tehtävät tarpeen mukaan.

Sote-koordinaattori toimii myös STM:n ohjeiden mukaisesti osana valtakunnallista sote-koordinaattoreiden verkostoa. Hän vastaa osaltaan lainsäädännön toimeenpanosta ja seurannasta maakunnassa. Sote-koordinaattori huomioi kaikessa tekemisessään asiakaslähtöisyyden ja integraation vaateet. Kaikki toimenpiteet tehdään vahvassa yhteiskehittämisen hengessä maakunnallisesti. Sote-koordinaattori täydentää osaltaan olemassa olevaa valmisteluresurssia.

Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa sekä sote-palveluiden tuntemusta. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tutustu tarkempiin hakuohjeisiin ja jätä hakemuksesi Kuntarekryn verkkosivuilla!

Hakemukset tulee lähettää sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta 15.2.2018 kello 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa (29.1.2018 alkaen):

Terttu Nordman, muutosjohtaja
terttu.nordman@pori.fi
puhelin 044 701 8053