Sote-pykälät muutoksessa: lakinurkka -uutiskirje on julkaistu

with Ei kommentteja

Satakunnan maakuntauudistuksen ensimmäinen lakimiehen uutiskirje on ilmestynyt. Sote-pykälät muutoksessa: lakinurkka -uutiskirje on tarkoitettu maakuntauudistuksen piirissä olevalle julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.

Lakinurkka käsittelee ajankohtaisia sosiaali- ja terveysalaa velvoittavia lainsäädännöllisiä kysymyksiä. Uutiskirjeissä pureudutaan myös henkilöstöltä tulleisiin lakipulmiin Kysy lakimieheltä! -palstalla. Satakunnan julkisen sektorin palveluksessa olevat sote-ammattilaiset voivat jättää sosiaali- ja terveysalaa velvoittavaa lainsäädäntöä koskevia kysymyksiään maakuntauudistuksen lakimiehen vastattavaksi osoitteessa https://my.surveypal.com/lakinurkka. Lakimies vastaa kysymyksiin kootusti uutiskirjeissä.

Uutiskirje jaetaan sähköisesti kaikkiin muutoksessa mukana oleviin sote-organisaatioihin. Lakinurkka julkaistaan vähintään kuusi kertaa vuodessa, tarvittaessa useammin.

Voit tutustua uutiskirjeisiin myös verkkosivuillamme.