Vastaa ja vaikuta valinnanvapauteen!

with Ei kommentteja

Satakuntalaiset – teillä on nyt mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluihin! Sote kuuluu kaikille ikään, taustaan ja asuinpaikkaan katsomatta. Haluatko, että rakennamme tulevaisuuden sote-palvelusi ilman sinun näkemystäsi, vai haluatko olla mukana luomassa Suomen parasta sote-palvelujärjestelmää?

Keräämme sähköisen asiakaskyselyn avulla suoraa palautetta valinnanvapaudesta nykyisiltä ja tulevilta satakuntalaisten sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttäjiltä. Palautetta hyödynnetään satakuntalaisten parhaaksi eli toimivien ja sujuvien palveluiden järjestämiseksi.

Valinnanvapauden asiakaskysely on avoin kaikille.

Tulevia palveluita suunnitellaan yhdessä. Vastaukset muodostavat tärkeän osan satakuntalaisten sote-palveluiden toteutusta. Asiakaskysely on osa Satakunnan sote-uudistuksen valmistelu- ja osallisuustyötä.

 

Vastaa kyselyyn osoitteessa:
http://bit.ly/satakunnanvalinnanvapaus

 

Lisätietoja antavat:

Terttu Nordman, muutosjohtaja, puh. 044 701 8053
Timo Aro, aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n asiantuntija, puh. 045 657 7890