Sote kuuluu kaikille – oletko jo vaikuttanut Satakunnan sote-palvelujärjestelmään?

with Ei kommentteja

Jo yli 1100 nykyistä tai tulevaa satakuntalaisten sote-palveluiden käyttäjää on kertonut näkemyksensä valinnanvapaudesta. Jos haluat olla mukana luomassa Suomen parasta sote-palvelujärjestelmää, vastaa kyselyyn!

Keräämme sähköisen asiakaskyselyn avulla suoraa palautetta valinnanvapaudesta nykyisiltä ja tulevilta satakuntalaisten sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttäjiltä. Palautetta hyödynnetään satakuntalaisten parhaaksi eli toimivien ja sujuvien palveluiden järjestämiseksi.

Valinnanvapauden asiakaskysely on avoin kaikille, koska sote kuuluu kaikille ikään, taustaan ja asuinpaikkaan katsomatta.

Tulevia palveluita suunnitellaan yhdessä. Vastaukset muodostavat tärkeän osan satakuntalaisten sote-palveluiden toteutusta. Asiakaskysely on osa Satakunnan sote-uudistuksen valmistelu- ja osallisuustyötä.

 

Vastaa kyselyyn osoitteessa:
http://bit.ly/satakunnanvalinnanvapaus

 

Lisätietoja antavat:

Terttu Nordman, muutosjohtaja, puh. 044 701 8053
Timo Aro, aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n asiantuntija, puh. 045 657 7890