Etsimme valmistelijaa selvittämään sote-liikelaitoksen organisoitumista, tehtäviä ja voimavaroja.

with Ei kommentteja

Haemme Satakunnan maakuntauudistusta valmistelemaan

SOTE-LIIKELAITOKSEN ORGANISOITUMISTA, TEHTÄVIÄ JA VOIMAVAROJA SELVITTÄVÄÄ VALMISTELIJAA

(Määräaikainen työsuhde, alkaen sopimuksen mukaan – 31.12.2019, kuitenkin enintään niin kauan kuin maakuntauudistuksen valmistelu jatkuu)

Sote-liikelaitoksen valmistelijana selvität ja laadit ehdotuksen maakunnan sote-liikelaitoksen tehtävistä ja voimavaroista. Selvityksesi kattaa voimavarojen asemoitumisen (mm. tarvittavien palveluiden määrä ja sijainnit) sekä kokoaa yhteen maakuntauudistuksen sote-työryhmien ja Satasairaalan valmistelussa tehdyn työn. Toimit tiiviissä yhteistyössä nykyisten sote-organisaatioiden sekä maakuntauudistuksen sote-valmisteluryhmien kanssa. Työsi tueksi kootaan työryhmä, jonka puheenjohtajan toimit. Toimit sote-muutosjohtajan alaisuudessa ja toteutat myös muita hänen määräämiään vaativia asiantuntijatoimeksiantoja.

Edellytämme, että Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Olet hyvin perehtynyt sekä sosiaali- että terveyspalveluiden palvelurakenteeseen. Kokemuksesi ja osaamisesi tukevat kykyäsi ajatella asioita uudelta kannalta ja tehdä perusteltuja, toimivia muutosehdotuksia. On eduksi, jos tunnet Satakunnan toimijoita ja sote-valmistelua jo entuudestaan.

Etsimme valmistelijaa ensisijaisesti uuteen Satakunnan maakuntaan siirtyvästä henkilöstöstä (työ/virkasuhde uudistusta koskevassa organisaatiossa, työ/virkasuhde ei ole päättymässä ennen vuotta 2020). Tämä määräaikainen tehtävä ei vaikuta mahdolliseen liikkeenluovutuksella tapahtuvaan siirtymiseen uuden maakunnan palvelukseen.

Työsuhteessa on sopimuspalkka, joten esitäthän palkkatoiveesi. Noudatamme työsuhteissa 6 kuukauden koeaikaa. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

muutosjohtaja Terttu Nordman

terttu.nordman@pori.fi

puhelin 044 701 8053