Toukokuun henkilöstön uutiskirje on julkaistu

with Ei kommentteja

Satakunnan maakuntauudistuksen kuukausittainen henkilöstön uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirjeen tavoitteena on jakaa tietoa uudistuksen etenemisestä tiiviissä muodossa. Toukokuun kirjeen teemana ovat siirtyvän henkilöstön henkilöstötiedot.

Uutiskirjettä tehdään, jotta muutos olisi ymmärrettävämpää eikä tiedonpuute aiheuttaisi huolta. Uutiskirjeemme on niin lyhyt ja tiivis, että sen voi lukaista kahvitauolla tai tulostaa kotiin mukaan. Uutiskirjeessä pureudumme valmistelutyön ajankohtaisiin asioihin.
Satakunnan maakuntauudistuksen henkilöstön uutiskirje julkaistaan kuukausittain. Seuraava uutiskirje julkaistaan 14.6.

Uutiskirje on tarkoitettu maakuntauudistuksen piirissä olevalle henkilöstölle ja heitä edustaville luottamusmiehille. Sen toivotaan tavoittavan kaikki uudistuksessa mukana olevien organisaatioiden työntekijät.
Henkilöstön uutiskirjeisiin voit tutustua  verkkosivuillamme!

Lisätiedot:
Kaisa Kausto-Uski
Henkilöstöasioiden vastuuvalmistelija
Satakunnan maakuntauudistus
044 711 4326