Sote-lakimiehen uutiskirje 3/2018 on julkaistu!

with Ei kommentteja

Satakunnan maakuntauudistuksen lakimiehen toinen uutiskirje on julkaistu! Uutiskirjeessä lakimiehemme pureutuu sote-tietojen toissijaiseen käyttöön ja vastaa aiheeseen liittyvään lukijan kysymykseen.

Sote-pykälät muutoksessa: lakinurkka -uutiskirje on tarkoitettu maakuntauudistuksen piirissä olevalle julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle. Lakinurkka käsittelee ajankohtaisia sosiaali- ja terveysalaa velvoittavia lainsäädännöllisiä kysymyksiä.

Satakunnan julkisen sektorin palveluksessa olevat sote-ammattilaiset voivat jättää sosiaali- ja terveysalaa velvoittavaa lainsäädäntöä koskevia kysymyksiään maakuntauudistuksen lakimiehen vastattavaksi osoitteessa https://my.surveypal.com/lakinurkka. Lakimies vastaa kysymyksiin kootusti uutiskirjeissä.

Uutiskirje jaetaan sähköisesti kaikkiin muutoksessa mukana oleviin sote-organisaatioihin. Lakinurkka julkaistaan vähintään kuusi kertaa vuodessa, tarvittaessa useammin. Uutiskirjeisiin voit tutustua myös verkkosivuillamme!