Miten muutoksessa jaksaa paremmin? Tutustu muutoksen tuen uuteen videoklippiin!

with Ei kommentteja

Miten muutoksessa jaksaa paremmin? Katso fysioterapeuttitrio Anittan, Jennin ja Riikan vinkit oman jaksamisen tukemiseen sekä henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin!

Videosta käy ilmi toisaalta huoli siitä, miten minun käy ja huoli jaksamisesta kaiken keskellä. Toisaalta videolla tulee erinomaisen myönteisellä tavalla esiin työkavereissa ja työyhteisössä oleva voimavara. Kun vain puhumme asioista avoimesti ja pohdimme esiin nousevia huolia yhteisesti, pääsemme eteenpäin. Älä jää yksin pohtimaan muutoksesta esiin nousevia kysymyksiä! Jakamalla ne, saat tukea ja vastauksia. Autat myös muita, jotka pohtivat samoja asioita.

Videoilla tulevan maakunnan työntekijät kertovat ajatuksiaan muutoksesta ja siinä pärjäämisestä. Muutoksen tuen videoilla halutaan tukea henkilöstön hyvinvointia muutoksessa ja jakaa tietoa työkaverilta työkaverille. Videot ovat työntekijöiden itse suunnittelemia ja kuvaamia.

Aiemmin muutoksen tuen videosarjassa on julkaistu Satakunnan pelastuslaitoksen Teron, Jussin ja Jarnon Mistä tietoa löytyy? sekä monissa muutoksissa mukana olleen TE-toimiston Jurin Voiko muutos olla myös hyvä asia? videoklipit.

Tutustu muutoksen tuen videoihin verkkosivuillamme!