Satakuntalainen, kerro meille miten pidät huolta hyvinvoinnistasi!

with Ei kommentteja

Hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä. Terveellinen ravitsemus ja liikunta ovat fyysisen hyvinvoinnin perusta, mutta kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monesta muustakin tekijästä. Satakunnan Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen hankkeet haastavat Satakuntalaiset kertomaan omista tavoistaan edistää omaa hyvää oloaan SATAKUNTA tapaa voida hyvin -videohaastekampanjalla. Kampanja-aika on 15.6-15.8.2018

– Tavoitteemme on herätellä ihmiset huomaamaan, mitkä kaikki asiat omassa arjessa tukevat hyvinvointia. Kampanja on tarkoitettu kaikille maakunnan asukkaille!, Susanna Lehtimäki Neuvokas perhe hankkeesta kertoo.

– Hyvinvointi voi olla esimerkiksi luonnossa liikkumista, piknikki ystävien kanssa, lukuhetki sohvan nurkassa, herkullinen ateria tai vaikka trampoliinilla pomppimista. Mahdollisuuksia on rajattomasti, Anne Tarhasaari VESOTE-hankkeesta luettelee.

Kampanjan haastevideo on toteutettu yhteistyössä maasto- ja ampumahiihtäjä Ristomatti Hakolan kanssa. Video löytyy täältä ja facebookista.

Haasteen tavoitteena on innostaa ihmiset kuvaamaan lyhyitä (max. 15 s.) videoklippejä hyvinvointiaan tukevista asioista. Videot ladataan kampanjan facebook-sivulle

– Toivomme videoklippien antavan uusia ideoita ja inspiroivan ihmisiä vahvistamaan omaan hyvinvointiaan monipuolisesti, Marita Inkinen, SATA-LIPAKE hankkeesta toteaa!

Hankkeet ovat tavattavissa myös SuomiAreenan kansalaistorilla, jonne voi tulla jättämään hyvinvointiterveisensä maanantaina 16.7. sekä perjantaina 20.7.

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan hyvinvointipalkintoja.

Kampanjan loputtua videoklipeistä kootaan Satakuntalaisten hyvinvointia esittelevä video.

 

Lisätiedot:

Susanna Lehtimäki

Satakunnan Sydänpiiri

puh. 044 734 7300

etunimi.sukunimi@sydan.fi

Anne Tarhasaari

044 701 0052

etunimi.sukunimi@pori.fi