Henkilöstön kysymyksiä ja vastauksia maakunta- ja sote-uudistuksesta koottu yhteen

with Ei kommentteja

Mitä tapahtuu liikkeen luovutuksen jälkeen? Miten muutos vaikuttaa työnteon sujuvuuteen? Miten työsopimus- ja palvelussuhdeasiat järjestetään? Miten käy määräaikaisten työ- ja virkasuhteiden? Näihin ja moniin muihin henkilöstökysymyksiin löydät vastauksia verkkosivuiltamme.

− JHL:n koordinoiva pääluottamusmies välitti edustamansa henkilöstön huolenaiheita maakuntauudistuksen väliaikaisen YT-elimen kokouksessa 20.6. Olemme vastanneet esitettyihin kysymyksiin käytettävissämme olevan tiedon pohjalta. On kuitenkin paljon asioita, jotka varmistuvat vasta lähempänä täytäntöönpanoa. Koko uudistus odottaa tällä hetkellä eduskuntakäsittelyä ja lakien vahvistumista, joten kaikkiin kysymyksiin ei vielä ole tarkkaa vastausta, kertoo henkilöstöasioiden vastuuvalmistelija Helena Metsälä.

Vastaukset on koottu verkkosivuillemme, jotta kaikkien maakunta- ja sote-uudistuksessa mukana olevien organisaatioiden henkilöstöllä on mahdollisuus tutustua esitettyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin.

− Henkilöstön kysymykset muutoksesta ja sen vaikutuksista ovat aina tervetulleita. Moni henkilöstön jäsen pohtiikin samoja kysymyksiä. Koostamalla kysymyksiä ja vastauksia julkisesti saataville pyrimme tarjoamaan kanavan, josta tietoa on kaikkien saatavilla, Metsälä täydentää.

Tutustu esitettyihin kysymyksiin ja vastauksiin verkkosivuillamme.

Kun mielessäsi on kysymys tai idea, lähetä meille viesti maakuntauudistus.henkilosto@satakunta.fi. Tehdään siitä yhteinen asia.