Miltä Porin asuntomessut näyttävät lasten silmin? Katso video!

with Ei kommentteja

Pihapelejä puistossa tai koti-ilta perheen kanssa – lasten ja nuorten elämässä oma lähiympäristö on tärkeä. Porin Asuntomessujen kohteet ovat koteja monelle lapselle ja nuorelle, joten on tärkeää kuunnella, mitä he messualueesta ajattelevat. Satakunnassa tulevaisuus lapsissa – SATULA–hanke järjesti Porin asuntomessualueella lasten ja nuorten toteuttaman auditoinnin.

Auditoinnissa lapset ja nuoret vierailivat asuntomessualueella ja tutustuivat muun muassa tiedepäiväkoti Välkkeeseen, leikkipuisto Pajapuistoon ja mummola Herukkaan. Lapset ja nuoret valokuvasivat kohteita ja kertoivat, miltä messualue heidän mielestään näyttää.

Kuvat ja kertomukset on koottu videoksi. Tutustu lasten ja nuorten kokemukseen:

 

 

Video on esillä tiistaina 17.7.2018 myös Asuntomessujen AsukasAreenalla klo 14.00 – 14.30 järjestettävässä tilaisuudessa sekä SuomiAreenan Kansalaistorilla Satakunnan maakuntauudistuksen teltalla.

Satakunnassa tulevaisuus lapsissa – SATULA–hanke toteuttaa hallituksen lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmaa Satakunnassa. Yhtenä päätavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen toteutumista ja lisätä kuntien ja maakunnan lapsiystävällisyyttä. Oleellista on, että lasten näkemykset nousevat esiin ja niitä kunnioitetaan.