Tutustu sote-lakimiehen tuoreimpaan uutiskirjeeseen!

with Ei kommentteja

Satakunnan maakuntauudistuksen lakimiehen neljäs uutiskirje on julkaistu. Uusimmassa uutiskirjeessä pureudutaan sote-asiakasmaksujen uudistukseen ja vastataan lukijan kysymykseen siitä, miten lainsäädännöllä huolehditaan laitoshoidon ja tehostetun palveluasumisen asiakkaiden tasa-arvoisesta kohtelusta.

Sote-pykälät muutoksessa: lakinurkka -uutiskirje on tarkoitettu maakuntauudistuksen piirissä olevalle julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle. Lakinurkka käsittelee ajankohtaisia sosiaali- ja terveysalaa velvoittavia lainsäädännöllisiä kysymyksiä. Uutiskirjeissä pureudutaan myös henkilöstöltä tulleisiin lakipulmiin Kysy lakimieheltä! -palstalla.

Satakunnan julkisen sektorin palveluksessa olevat sote-ammattilaiset voivat jättää sosiaali- ja terveysalaa velvoittavaa lainsäädäntöä koskevia kysymyksiään maakuntauudistuksen lakimiehen vastattavaksi osoitteessa https://my.surveypal.com/lakinurkka. Lakimies vastaa kysymyksiin kootusti uutiskirjeissä.

Uutiskirje jaetaan sähköisesti kaikkiin muutoksessa mukana oleviin sote-organisaatioihin. Lakinurkka julkaistaan vähintään kuusi kertaa vuodessa, tarvittaessa useammin. Uutiskirjeisiin voit tutustua myös verkkosivuillamme.