Kasvupalveluvalmistelijat lähtevät kuntakierrokselle

with Ei kommentteja

Kasvupalvelu-uudistuksessa nykyisten ELY-keskuksien ja TE-toimistojen yritys- ja työllisyyspalvelut uudistetaan ja yhdistetään maakuntauudistuksen yhteydessä kasvupalveluiksi. Tulevat maakunnat ovat järjestämisvastuussa oman alueensa palveluista, ja palvelujen tuottaminen tapahtuu jatkossa enemmän yksityisten palveluntarjoajien kautta.

Kunnilla on merkittävä rooli oman alueen yritys- ja työllisyyspalveluissa. Osana Satakunnan kasvupalvelu-uudistuksen valmistelua käynnistyy 14. elokuuta maakunnallinen kuntakierros, jossa maakunnan kasvupalveluvalmistelijat ja kuntien edustajat käyvät keskustelua tulevaisuuden työllisyys- ja yrityspalveluista, niiden sisällöistä ja tuottamiseen liittyvistä yhteistyömuodoista. Yhtenä uutena yhteistyömuotona esitellään allianssimallia, jossa maakunta, kunnat ja palveluntuottajat voivat olla yhdessä mukana yhteistyösopimuksen kautta.

Kuntakierrokset alkavat tämän viikon tiistaina 14.8. Eurasta ja jatkuvat keskiviikkona 15.8. Pomarkussa. Torstaina 16.8. vuorossa ovat Kankaanpää, Honkajoki, Siikainen ja Jämijärvi.

Lisätietoja antavat kasvupalveluiden valmistelijat:
Anne Jortikka, puh. 044 712 4129
Teemu Niemelä, puh. 0295 045 116
etunimi.sukunimi@satakunta.fi