Soteuttamo 2.0 valmistaa muutokseen ja yhdistää osaajat – tervetuloa mukaan!

with Ei kommentteja

AIKA: 10.10.2018 klo 8.30–12.30
PAIKKA: Suomalainen Klubi, Eteläranta 10, 28100 Pori

Verkostoitumiseen ja kohtaamisiin suunnattu tilaisuus on suunnattu sote-palveluja nyt tai tulevaisuudessa tuottaville yrityksille ja tahoille. Tilaisuuden tavoitteena on verkottaa toimijoita – palveluntuottajia, startupeja, kunnan edustajia, palvelumuotoilijoita ja virkamiehiä – yli toimialarajojen. Haluamme haastaa teidät kaikki mukaan sote-alan palveluiden kehittämiseen maailmaan!

Soteuttamo on Sitran ja kuntatoimijoiden kehittämä sosiaali- ja terveysalan uudistumisen ja verkostojen kehittymisen työkalupakki. Nyt tätä menestyksekästä konseptia hyödynnetään Työ- ja elinkeinoministeriön, Suomen yrittäjien, Hyvinvointialan liiton sekä maakunnallisten toimijoiden yhdessä toteutettavassa kiertueessa. Tavoitteena on luoda tiivis vuorovaikutus eri toimijoiden välille. Maakunnissa järjestettävien tilaisuuksien lisäksi Soteuttamo-konsepti tarjoaa tietoa tuottajien tueksi uutiskirjeen ja erilaisten selvitysten, oppaiden tai katsausten muodossa (www.soteuttamo.fi).

Katso ohjelma ja ilmoittautumisohjeet:

Soteuttamo kutsu ja ohjelma