Satakunta tapaa voida hyvin – videohaastekampanja on saanut jatkoa syyskuun loppuun.

with Ei kommentteja

Satakunta tapaa voida hyvin, ilmianna oma tapasi!

Kampanjan tavoitteena on herätellä ihmiset huomaamaan, miten monet asiat arjessa tukevat hyvinvointiamme. Terveellinen ravitsemus ja liikunta ovat fyysisen hyvinvoinnin perusta, mutta kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monesta muustakin tekijästä.  Hyvinvointia voi olla esimerkiksi sieniretki lähimetsään, illallinen ystävien kanssa, retki kirjastoon perheen kanssa tai vaikka sohvalla rentoutuminen hyvän kirjan parissa.

Kampanjan keulakuvana toimii Satakunnan oma ”velikulta” Ristomatti Hakola, joka heittää haasteen kaikille satakuntalaisille. Osallistua voi yksin tai yhdessä perheen, koululuokan, työyhteisön, harrastusporukan, tai vaikka urheiluseuran kanssa.

Kampanjaan osallistutaan kuvaamalla lyhyt videoklippi (max 15 sekuntia) omasta tavasta tukea hyvinvointia ja lataamalla se Facebookin kampanjasivulle Satakunta tapaa voida hyvin. Kampanjan loputtua klipeistä kootaan Satakuntalaisten hyvinvointia esittelevä video, joka julkaistaan maakuntauudistuksen sivuilla.

Osallistujien kesken arvotaan hyvinvointipalkintoja.

Kampanjan toteuttavina toimivat Satakunnan maakuntauudistuksen Hyte (hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen) -hankkeet yhdessä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työryhmän kanssa.

Lisätiedot:

Anne Tarhasaari, Vesote-hanke
anne.tarhasaari@pori.fi

Marita Inkinen, Satalipake –hanke
marita.inkinen@satshp.fi

Susanna Lehtimäki, Neuvokas perhe –hanke
susanna.lehtimaki@sydan.fi