Miltä näyttää Satakunnan vanhuspalveluiden tulevaisuus?

with Ei kommentteja

Ikäihmisten tarvitsemat palvelut muodostavat laajan kokonaisuuden, jossa yhdistyvät esimerkiksi ennaltaehkäisevät ja kuntouttavat palvelut, erilaiset kotona asumista tukevat palvelut ja kotihoito, omaishoidon tuki ja erilaiset etuudet, terveys- ja lääkäripalveluiden käyttö sekä erikoissairaanhoidon palvelut.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Satakunnan ikääntyvien palveluiden kehittämiseen kommentoimalla luonnosvaiheessa olevaa suunnitelmaa Satakunnan ikäihmisten yhteen sovitetusta palvelukokonaisuudesta 2019–2025–(2030).

Tutustu suunnitelmaan ja jätä kommenttisi oheisella kyselylomakkeella 22.10. mennessä.

Voit lähettää kommenttisi myös sähköpostitse muutosagentille.

Iäkkäiden yhteen sovitettujen palvelujen kokonaisuussuunnitelma on muodostunut yhteistyössä I & O -kärkihankkeen muutosagentin ja maakunnallisen Ikääntyvien työryhmän ja laajan yhteistyöverkoston kanssa vuosina 2017–2018. Suunnitelma kytkeytyy tulevaan Satakunnan palvelu- ja maakuntastrategiaan.

 

Lisätietoja antaa:

Pirjo Rehula
Muutosagentti I &O
puh. 044 701 3756
etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätietoja I & O muutosohjelmasta