Satakunta Upgrade-webinaari tarjosi nuorille uusia vaikuttamisen keinoja

with Ei kommentteja

Finnkinon elokuvasalissa järjestettiin eilen Upgrade Satakunta -webinaari, jossa paikalle saapuneet panelistit vastailivat nuoria askarruttaviin kysymyksiin muumuassa koulumaailmasta, harrastuksista ja terveydestä. Paneeliin kuuluivat Satakunnan Yhteisökeskuksen toiminnanjohtaja Milja Karjalainen, sivistytoimialan johtaja Esa Kohtamäki, sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Mari Levonen, sivistyslautakunnan puheenjohtaja Antti Vuolanne, Satakunnan TE-toimiston palvelujohtaja Päivi Laine ja projektikehittäjä Eeva Mäntylä. Paneelin juonsi työllisyyspalveluiden projektiavustaja Joonatan Pälkäs.

Nuoret olivat laatineet kysymyksiä etukäteen ja lisäksi heillä oli mahdollisuus lähestyä panelisteja reaaliajassa viestiseinällä. Voit katsoa paneelin tallenteen tästä:

 

 

Webinaarin järjestivät:
Ohjaamo
SATULA-hanke
SATAOSAA-maakuntakokeilu