Lakinurkka 5/2018 nyt luettavissa!

with Ei kommentteja

Sote-pykälät muutoksessa: lakinurkkauutiskirje on jälleen luettavissanne! Uunituoreen Lakinurkan aiheena on tällä kertaa sosiaali- ja terveydenhuollon valvonta. Uutiskirjeessä nostetaan esille myös oikeusasiamiehen ratkaisuja.

Sote-pykälät muutoksessa: lakinurkka -uutiskirje on tarkoitettu maakuntauudistuksen piirissä olevalle julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle. Lakinurkka käsittelee ajankohtaisia sosiaali- ja terveysalaa velvoittavia lainsäädännöllisiä kysymyksiä.

Uutiskirjeissä pureudutaan myös henkilöstöltä tulleisiin lakipulmiin Kysy lakimieheltä! -palstalla. Satakunnan julkisen sektorin palveluksessa olevat sote-ammattilaiset voivat jättää sosiaali- ja terveysalaa velvoittavaa lainsäädäntöä koskevia kysymyksiään maakuntauudistuksen lakimiehen vastattavaksi osoitteessa https://my.surveypal.com/lakinurkka. Lakimies vastaa kysymyksiin kootusti uutiskirjeissä.

Uutiskirje jaetaan sähköisesti kaikkiin muutoksessa mukana oleviin sote-organisaatioihin. Lakinurkka julkaistaan vähintään kuusi kertaa vuodessa, tarvittaessa useammin. Uutiskirjeisiin voit tutustua myös verkkosivuillamme.

Lisätietoja antaa:
Päivi Vuorinen, lakimies, puh. 044 711 4324