Marraskuun henkilöstön uutiskirje luettavissasi!

with Ei kommentteja

Satakunnan maakuntauudistuksen tuorein henkilöstön uutiskirje on julkaistu. Marraskuun uutiskirjeen otsikko on ”Esimies muutoksessa henkilöstönsä tukena ja tunteiden tulkkina”. Tutustu uutiskirjeeseen!

Uutiskirjeen tavoitteena on jakaa tietoa uudistuksen etenemisestä tiiviissä muodossa: kirjeemme on niin lyhyt ja tiivis, että sen voi lukaista kahvitauolla tai tulostaa kotiin mukaan. Uutiskirjettä tehdään, jotta muutos olisi ymmärrettävämpää eikä tiedonpuute aiheuttaisi huolta.

Uutiskirje on tarkoitettu maakuntauudistuksen piirissä olevalle henkilöstölle ja heitä edustaville luottamusmiehille. Sen toivotaan tavoittavan kaikki uudistuksessa mukana olevien organisaatioiden työntekijät.

Henkilöstön uutiskirjeisiin voit tutustua myös verkkosivuillamme!

Kun mielessäsi on kysymys tai idea, lähetä se maakuntauudistus.henkilosto@satakunta.fi, tehdään siitä yhteinen asia.

Lisätiedot:
Helena Metsälä
Henkilöstöasioiden vastuuvalmistelija
puh. 044 711 4326
etunimi.sukunimi@satakunta.fi