Sote-lakimiehen uutiskirje 06/2018 on julkaistu!

with Ei kommentteja

Satakunnan maakuntauudistuksen lakimiehen kuudes uutiskirje on julkaistu luettavaksenne ja jaettavaksenne. Vuoden 2018 viimeisessä lakinurkassa tarkastellaan, mitä kuluneesta vuodesta jäi mieleen ja vastataan lukijan kysymykseen asiakasmaksuista.

Sote-pykälät muutoksessa: lakinurkka -uutiskirje on tarkoitettu maakuntauudistuksen piirissä olevalle julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle. Lakinurkka käsittelee ajankohtaisia sosiaali- ja terveysalaa velvoittavia lainsäädännöllisiä kysymyksiä.

Uutiskirjeissä pureudutaan myös henkilöstöltä tulleisiin lakipulmiin Kysy lakimieheltä! -palstalla. Satakunnan julkisen sektorin palveluksessa olevat sote-ammattilaiset voivat jättää sosiaali- ja terveysalaa velvoittavaa lainsäädäntöä koskevia kysymyksiään maakuntauudistuksen lakimiehen vastattavaksi osoitteessa https://my.surveypal.com/lakinurkka. Lakimies vastaa kysymyksiin kootusti uutiskirjeissä.

Uutiskirje jaetaan sähköisesti kaikkiin muutoksessa mukana oleviin sote-organisaatioihin.

Lakinurkka julkaistaan jatkossa vähintään neljä kertaa vuodessa, tarvittaessa useammin. Uutiskirjeisiin voit tutustua myös verkkosivuillamme.

Lisätietoja antaa:
Päivi Vuorinen, lakimies, puh. 044 711 4324