Muutos tehdään yhdessä – muutosvalmennuksen webinaariaineistoja nyt saatavillasi!

with Ei kommentteja

Miten digitaalisten palveluiden valmistelu etenee Satakunnassa? Miten digitalisaatio vaikuttaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin? Tutustu aihetta käsittelevään webinaariaineistoon! Webinaari on osa muutosvalmennuksen kokonaisuutta, jolla valmistaudutaan maakunta- ja sote-uudistuksen voimaantuloon.

Satakunnassa järjestetään esimiehille ja heidän työyhteisöilleen laajaa muutosvalmennusta, jolla tuetaan asiakaslähtöisen toimintatavan ja uusien työmenetelmien omaksumista sekä huolehditaan, ettei kukaan jää ilman tukea muutoksessa. Valmennuksen edetessä haluamme tarjota kolmen laajan ja koko uudistuksen läpileikkaavan webinaarin sisällöt kaikkien uuden maakunnan valmistelusta kiinnostuneiden käyttöön. Webinaarisarjan toisessa osassa aiheena on digitalisaatio ja sen tarjoamat mahdollisuudet.

Ensimmäisessä, aiemmin julkaistussa webinaarissa syvennyttiin asiakkaan osallisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen sekä palvelustrategiaan ja -lupaukseen. Toisessa, nyt julkaistussa osassa keskitytään digitaalisuuteen ja sen tarjoamien uusien mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Kolmas, helmikuun alussa julkaistava webinaari puolestaan tulee pureutumaan etäjohtamiseen ja tiimityöhön.

Digitalisaatiota käsittelevässä webinaarissa kuulet seuraavat puheenvuorot:

  • ICT-valmistelu Satakunnassa / ICT-asiantuntija ja -vastuuvalmistelija Arttu Perttula
  • Sote-palvelut digitalisoituvat ja toimintatavat yhtenäistyvät / Digitaalisten palveluiden valmistelija Katri Tunttunen

Tutustu webinaariin!

Webinaarissarjan aiheet ovat:

  1.  Asiakkaan osallisuus ja asiakaslähtöisyys sekä palvelustrategia ja -lupaus.
  2.  Digitalisaatio ja sen tarjoamien uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen.
  3.  Etäjohtaminen ja tiimityö (tulossa helmikuussa 2019).
Pääset katsomaan valitsemaasi webinaaria klikkaamalla yllä olevia otsikoita.