Maakuntauudistuksen esivalmistelua vetämään Jukka Mäkilä ja Timo Vesiluoma

with Ei kommentteja

 

Maakuntahallitus valitsi Satakuntaliiton hallintojohtaja Jukka Mäkilän ja aluekehitysjohtaja Timo Vesiluoman omien virkojensa ohella maakuntauudistuksen esivalmistelun määräaikaisiin projektipäällikön tehtäviin enintään 30.6.2017 asti. Projektipäälliköt ovat vastuussa projektin etenemisestä ja toteutumisesta suunnitelman mukaisesti. Tehtävät täsmentyvät valmistelun edetessä. Esivalmisteluvaiheessa tärkeää on vuorovaikutteinen ja avoin valmistelu, ja sen aikana tehdään nykytilakartoitus 1.7.2017 toimintansa aloittavan väliaikaisen toimielimen toiminnan perustaksi.

Maakuntahallitus nimitti kokouksessaan johtoryhmän ja määräsi sen puheenjohtajaksi maakuntajohtaja Pertti Rajalan sekä valitsi valmisteluryhmien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat. Lisäksi valittiin ohjausryhmän jäsenet saatujen esitysten mukaisesti ja päätettiin siirtää ohjausryhmän ensimmäinen kokous pidettäväksi torstaina 13.10. klo 14. Ohjausryhmän puheenjohtajat nimitetään maakuntahallituksen kokouksessa 3.10. Lisää tietoa www.satakuntaliitto.fi/maakuntauudistus

Lisätiedot: hallintojohtaja Jukka Mäkilä 044 092 8000
Lisätiedot: aluekehitysjohtaja Timo Vesiluoma 044 711 4330