Maakuntauudistus etsii lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) valmistelijaa

Haemme Satakunnan maakuntauudistuksen projektitoimistoon lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) -valmistelijaa määrä- ja osa-aikaiseen (50 %) tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.4.2019 alkaen. Työ kestää enintään 31.12.2019 asti ehdolla, että eduskunta vahvistaa maakuntauudistusta koskevan lainsäädännön ja uudet maakunnat perustetaan. Valmistelija pyritään palkkaamaan ensisijaisesti maakuntaan siirtyvästä henkilöstöstä.

Lapsi- ja perhepalveluiden valmistelijan tehtäväkuvana on mm. lasten, nuorten ja perheiden palveluiden jatkosuunnittelu ja aiemman LAPE-työn tulosten jalkauttaminen yhdessä muutosagentin, työryhmän ja maakunnan toimijoiden kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytämme vähintään korkeakoulutasoista tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta tehtäväalueesta. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii oma-aloitteellisuutta, organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Valmistelijan esimiehenä toimii sote-muutosjohtaja Terttu Nordman. Nyt haettava tehtävä täydentää osaltaan olemassa olevaa valmisteluresurssia. Kaikki työ tehdään vahvassa yhteiskehittämisen hengessä maakunnallisesti.

Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmat hakemukset huomioidaan. Hakemukset tulee lähettää 13.2.2019 kello 16.00 mennessä sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mari Niemi, hanketoiminnan päällikkö
mari.niemi@satasairaala.fi
p. 044 707 7795