Helmikuun henkilöstön uutiskirje on julkaistu!

with Ei kommentteja

Satakunnan maakuntauudistuksen tuorein henkilöstön uutiskirje on julkaistu. Vuoden 2019 toisessa henkilöstön uutiskirjeessä käännämme katseet strategiatyöhön ja erityisesti palvelustrategian ja palvelulupauksen valmisteluun.

Henkilöstön uutiskirjeen tavoitteena on jakaa tietoa uudistuksen etenemisestä tiiviissä muodossa: kirjeemme on niin lyhyt ja tiivis, että sen voi lukaista kahvitauolla tai tulostaa kotiin mukaan. Uutiskirjettä tehdään, jotta muutos olisi ymmärrettävämpää eikä tiedonpuute aiheuttaisi huolta.

 

Uutiskirje on tarkoitettu maakuntauudistuksen piirissä olevalle henkilöstölle ja heitä edustaville luottamusmiehille. Sen toivotaan tavoittavan kaikki uudistuksessa mukana olevien organisaatioiden työntekijät.

Henkilöstön uutiskirjeisiin voit tutustua myös verkkosivuillamme!

Kun mielessäsi on kysymys tai idea, lähetä se maakuntauudistus.henkilosto@satakunta.fi, tehdään siitä yhteinen asia.

Lisätiedot:
Helena Metsälä
Henkilöstöasioiden vastuuvalmistelija
puh. 044 711 4326
etunimi.sukunimi@satakunta.fi