Ministeriöt toimittivat loput ratkaisuehdotukset maakunta- ja sote-lakeihin sosiaali- ja terveysvaliokunnalle

with Ei kommentteja

Hallitus ja ministeriöt ovat perehtyneet huolellisesti perustuslakivaliokunnan lausuntoon. Sosiaali- ja terveysministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö ja valtiovarainministeriö ovat toimittaneet ratkaisuehdotuksensa sosiaali- ja terveysvaliokunnalle tiistaina 26.2. ja keskiviikkona 27.2.

Sosiaali- ja terveysministeriö ja valtiovarainministeriö antoivat tiistaina 26. helmikuuta valiokunnalle ratkaisuehdotukset liittyen lakiesityksiin maakuntien perustamisesta ja sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisestä (maakuntalaki, järjestämislaki ja voimaanpanolaki) sekä lakiesitykseen valtion rahoituksesta maakunnille (rahoituslaki). Lue tiedote tästä.

Sosiaali- ja terveysvaliokunnalle tänään 27.2. annetut ratkaisuehdotukset liittyvät lakiesitykseen sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta (tuottajalaki) ja lakiesitykseen asiakkaan valinnanvapaudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa (valinnanvapauslaki). Lue tiedote tästä.

Ratkaisuehdotukset julkaistiin kokonaisuudessaan keskiviikkona iltapäivällä. Tutustu ratkaisuehdotuksiin ja suorana lähetyksenä 27.2. klo 15 seurattavissa olleen tilannekatsauksen esitysmateriaaleihin.