Haluatko kouluttautua sote-alan laadunkehittäjäksi?

with Ei kommentteja

Uusi Laadunkehittäjä sosiaali- ja terveysalalla -oppisopimuskoulutus on kohdennettu henkilöille, jotka työskentelevät sote-sektorilla asiakas- / potilastyössä. Koulutuksen toteuttaa Länsirannikon Koulutus Oy WinNova yhteistyössä Satakunnan maakuntauudistuksen laatuasiantuntijoiden kanssa.

Koulutuksessa saat valmiudet oman organisaation laatutyön toteuttamiseen ja kehittämiseen sekä opit käyttämään erilaisia laadunmittareita. Koulutus antaa myös valmiudet toimia sisäisenä auditoijana. Kehität omia laatutyön taitojasi, jaat kokemuksia laatutyötä tekevien henkilöiden kanssa ja rakennat heidän kanssaan laatuverkoston.

Koulutus alkaa 1.8.2019.

Lisätietoa ja hakuohjeet: https://www.winnova.fi/koulutukset/koulutustarjonta/laadunkehittaja_sosiaali-_ja_terveysalalla.7429.html

Lisätietoja antavat:
WinNova:
Anu Ikonen-Kullberg puh. 044-4558 188 (etunimi.sukunimi(at)winnova.fi).
Oppisopimusasioissa lisätiedot: Teijo Wahlman puh. 044-4558 263.

Satakunnan maakuntauudistus:
Jouko Alinen, laatuvalmistelija, puh. 044 711 4388 (etunimi.sukunimi(at)satakunta.fi).

 

Tutustu koulutusesitteeseen!