Maakuntauudistuksen viestintäkanavat suljetaan toukokuussa

with Ei kommentteja

Maakunta- ja soteuudistuksen valmistelu on päättynyt perjantaina 8.3.2019. Satakunnan maakuntauudistuksen projektitoimiston toiminta tulee päättymään kesään mennessä. Siten myös valmistelun etenemisestä viestineet verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat suljetaan toukokuun aikana.

Satakunnan maakuntauudistuksen tarpeisiin perustettuja satakunta2019-verkkosivustoa ja sosiaalisen median kanavia ei jatkossa enää päivitetä. Samoin suljetaan vuosina 2016-2017 käytössä ollut Satasote-verkkosivusto. Viestintäkanavien sisällöt ovat hyödynnettävissä vielä hetken, sillä kanavat suljetaan toukokuussa.

Verkkosivustojen sisällöt arkistoidaan valtiovarainministeriön antaman suosituksen mukaisesti. Valmistelutyössä syntyneiden asiakirjojen arkistoinnista ja valmistelun loppuraportin julkaisusta vastaa Satakuntaliitto.

Satakunta2019-verkkosivuilla viestineiden, käynnissä olevien sote-hankkeiden sisällöt on siirretty Porin kaupungin ja Satakunnan sairaanhoitopiirin verkkosivuille.

Kiitämme kaikkia valmistelutyöhön osallistuneita ja uudistuksen etenemistä seuranneita!

Tutustu:

Sata-Lipake -hanke

Satakunto -hanke

Selvin päin Satakunnassa -hanke