Valmisteluryhmien kokoonpanot täydentyivät – aloituskokous 7.10.

with Ei kommentteja

Satakunnan maakuntauudistuksen esivalmistelun johtoryhmä kokoontui eilen 21.9.2016. Johtoryhmä täydensi valmisteluryhmien ja muutosviestintätiimin kokoonpanoja. Valmisteluryhmiin lisättiin kuntien edustus seutukunnittain (3) ja henkilöstön edustajien määrää lisättiin kahdesta kolmeen; Turvallisuus ja varautuminen -ryhmässä on neljä henkilöstön edustajaa. Ryhmien kokoonpanot ja lisää tietoa www.satakuntaliitto.fi/maakuntauudistus Kaikilla valmisteluryhmillä on oikeus käyttää asiantuntijajäseniä tarpeen mukaan.

Johtoryhmä keskusteli projektipäälliköiden esittämästä työsuunnitelmasta ja evästi jatkotyöskentelyä muun muassa 7.10. olevaa valmisteluryhmien aloituskokousta varten. Johtoryhmän kokouksen asiakirjat löytyvät www.satakuntaliitto.fi/maakuntauudistuksen-johtoryhma

Maakuntauudistuksen esivalmisteluvaiheessa tehdään nykytilakartoitus 1.7.2017 toimintansa aloittavan väliaikaisen toimielimen toiminnan perustaksi.

Lisätiedot:
maakuntajohtaja, maakuntauudistuksen johtoryhmän puheenjohtaja Pertti Rajala 050 5523827
hallintojohtaja, maakuntauudistuksen projektipäällikkö Jukka Mäkilä 044 092 8000
aluekehitysjohtaja, maakuntauudistuksen projektipäällikkö Timo Vesiluoma 044 711 4330