Satakunnan polut hoitoon ja kuntoutukseen – hankkeessa, yhteistyössä kuntien sekä kuntayhtymien kanssa, kehitetään Satakunnan TULE-MIELI hoito- ja kuntoutusmallia. Tässä mallissa tavoitteena on, että tuki- ja liikuntaelin ongelmista kärsivä asiakas saa tarvitsemansa palvelun nopeasti ja joustavasti. Hoito- ja kuntoutusmallissa pääsee ilman lääkärinlähetettä suoravastaanottofysioterapiaan ja tarvittaessa voidaan ohjata mini-interventioon terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle, jossa asiakas saa keinoja ja voimavarjoja elää täysipainoista elämää kivusta huolimatta.

Satakunnan TULE – MIELI hoito- ja kuntoutusmalli mahdollistaa sen, että

  • Työkyky paranee
  • Työssä pysymisen mahdollisuudet paranevat
  • Työhön palaaminen helpottuu
  • Elämänlaatu paranee
  • Osallisuus vahvistuu

Satakunnan polut hoitoon ja kuntoutukseen -hanke on suunnattu kaikille niille osatyökykyisille, jotka ovat työelämässä tai työttömänä, työnhakijoina, opiskelijana tai kuntoutustuella.

Hanke toimii koko Satakunnan alueella ja mukana ovat myös Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Satakunnan TE-keskus, Kela ja Satakunnan yhteisökeskus.

Katso alta Puheeksi ottaminen, motivoiva haastattelu ja ratkaisukeskeisen menetelmät-koulutusluennon 8.2.2018 tallenteet.
Luennoitsijana psykologi Satu Lähteenkorva psykologipalvelu Coresta.